No power to AD9082-FMCA-EBZ-A2 with ADS9-V2

I am connecting the AD9082 eval board (AD9082-FMCA-EBZ-A2), board rev "B", to the ADS9-V2.   The ADS9-V2 board boots up properly, but it does not deliver any power to the AD9082 FMC card (no LED's light up on the FMC board).  In ACE, it does find the "AD9082-FMCA-EBZ-A2" board, and I can blink the ADS9-V2 LEDs, but when I try to program the registers (hit Apply in the quick configuration), I receive the following error in ACE:

I have the "HSX" SD card inserted in to the microZED board.  My computer's static IP is set to 192.168.0.1.  Note that I did remove R22M, and add in a 10k for R2M, as required here.  But this change pulls up on power EN, so I don't think it does any harm with the ADS9 setup.  And I've confirmed that the ADS9-V2 board works with the ADRV9026.  And the AD9082 board works with the ZCU102+IIO drivers.  So I believe that the ADS9V2 is good, and the AD9082 board is good.  

I just don't know why power is not going to the AD9082 FMC card from the ADS9-V2.  Can you help?

Thanks,

- Jon

Parents
  • 0
    •  Analog Employees 
    on Feb 4, 2021 5:15 PM

    Is there some documentation on the ADS9, or ways for me to debug it?  For example, what do DS1-6 mean?  None of those are illuminated on my board.  And what should the S11 switches be set to?  

    In probing the "EN_INT" voltage on the AD9082 FMC card, I see that it is 0V, even with R2M=10k, and R22M = open.  So there is something on the ADS9 board that is pulling EN low.  And that is surely why my FMC card is not starting up.  What are the conditions that need to be met for EN to release?  Or what other indicators/debug can I do to figure out the problem?  

Reply
  • 0
    •  Analog Employees 
    on Feb 4, 2021 5:15 PM

    Is there some documentation on the ADS9, or ways for me to debug it?  For example, what do DS1-6 mean?  None of those are illuminated on my board.  And what should the S11 switches be set to?  

    In probing the "EN_INT" voltage on the AD9082 FMC card, I see that it is 0V, even with R2M=10k, and R22M = open.  So there is something on the ADS9 board that is pulling EN low.  And that is surely why my FMC card is not starting up.  What are the conditions that need to be met for EN to release?  Or what other indicators/debug can I do to figure out the problem?  

Children
No Data