Post Go back to editing

Noise in the DVI Output of ADV7511W

Hi,

We are using ADV7511WBSWZ for DVI Output in our board. The set up is as shown in the attached image.

The cables used for connection are shielded.

We have observed that, there are white blinking dots on the output (On Monitor).

We tried to display only one primary color(any of the three) bar on the screen, with darker color the dots are not visible, but with lighter shades of the same color( with mix of other two primary color) dots are visible.

Have anyone have come across this kind of issue ?

Please help us to solve this issue ASAP.

Thanks & Regards,

Nanjunda M

Parents
  • FormerMember
    0 FormerMember

Are these white dots static, stays in the same location all the time or is it like sparkles, dynamically moving around?

If sparkles then I would look at noise being injected into the analog section at the ADV7441 inputs.

If static then I would look at some switching power supply noise getting coupled into the analog front end.

Regardless this sounds like noise in the analog domain.

Reply
  • FormerMember
    0 FormerMember

Are these white dots static, stays in the same location all the time or is it like sparkles, dynamically moving around?

If sparkles then I would look at noise being injected into the analog section at the ADV7441 inputs.

If static then I would look at some switching power supply noise getting coupled into the analog front end.

Regardless this sounds like noise in the analog domain.

Children
No Data