ADV7604 UXGA Input is not working

Hello,

I designed a video streaming device based on ADV7604. This decoder I have tested for multiple inputs like: VGA, SVGA, XGA and WSXGA but somehow it is not working for UXGA(1600x1200).

Please find the script I am using for UXGA input:

##Graphics - UXGA, 1600x1200##
:Graphics-8.1 1600x1200 _@ 60 162.000MHz Out through DAC:
40 0C 42 ; Power up part and Power down VDP
40 00 16 ; VID_STD=00111b for autographics mode
40 01 82 ; Enable Simultaneous Mode ,Prim_Mode = 0010b for GR
40 02 F2 ; Auto CSC , RGB Out
40 03 42 ; 36 Bit SDR
40 05 28 ; TURN OFF EAV & SAV CODES & Enable Freerun
40 06 A7 ; invert Hs and VS for compliance to spec and Inv LLC
40 0B 44 ; Power down ESDP block
40 14 7F ; Drive strength adjustment
40 15 90 ; Disable Tristate of Pins except for Audio pins
40 33 60 ; LLC DLL Mux Enable
44 3E 04 ; Enable gain control for CP
44 40 5C ; Adjust CP gain for PGA gain of 1.4
44 69 30 ; Enable CP CSC
44 85 0B ; Disable Autodetectmode for Sync_Source for CH1. Force CH1 to use seperate HS & VS.
44 C3 39 ; ADI recommended write
44 CF 01 ; Power off macrovision
4C 13 93 ; Set LLC DLL Phase
4C 02 02 ; Ain_Sel to 010. (Ain 7,8,9)
4C 05 07 ; AA filter Enable
4C 06 20 ; Set AA_filt_high_BW to 11
4C 07 A0 ; Set AA_filt_high_BW to 11 & aa_filt_prog_bw to 01
4C 12 63 ; Turn Noise shaping OFF
4C 0C 1F ; Set PGA gain to 1.4
4C 13 80 ; DLL on LLC
4C C6 5F ; Disable Audio Core
50 10 00 ; Mux
End

I probed for HSYNC and VSYNC and getting the correct value:

HSYNC= 13.41 uSec

VSYNC= 16.72 mSec

I have also checked some registers and getting standard detection and identification values:

1. BL = 3064

2. LCVS = 4

3. LCF = 1244

4. FCL = 1867

Is it correct value for UXGA? Please confirm.

Looking forward for your kind support  and suggestion to solve this problem.

Thanks and Regards,

Vikas Dwivedi