AnsweredAssumed Answered

Error_Failed to connect to processor: Launch sequence 0x8004804a

Question asked by pfeifferc on Jun 16, 2015
Latest reply on Jun 29, 2015 by pfeifferc

Hi !

 

Error: 0x8004804a

 

Error Description: Detected number of device does not match settings

 

also in new Crosscore 2.0 !!

 

We connect for the very first time our custom board based on a BF607 processor

So i don't exactly know if it works correct.

i've checked the ICE Test and therefore there is no error ! -> 1JTAG device detected

on target configurator i've created a new platform for the used ICE-2000 Emulator

and under devices if create Device 0 ,type=BF607)

 

but if i want to start the Debugging session i get an error on launching the Project.

 

The first 4 Errors are Java.lang.NullPointerException errors

the last error is :

org.eclipse.core.runtime.CoreException: [TpsdkServer] Failed to connect to processor.

Error: 0x8004804a
Error Description: Detected number of device does not match settings

at org.eclipse.cdt.dsf.concurrent.Query.get(Query.java:114)

at com.analog.crosscore.debug.launch.LaunchDelegate.createSession(LaunchDelegate.java:633)

at com.analog.crosscore.debug.launch.LaunchDelegate.launch(LaunchDelegate.java:283)

at org.eclipse.debug.internal.core.LaunchConfiguration.launch(LaunchConfiguration.java:854)

at org.eclipse.debug.internal.core.LaunchConfiguration.launch(LaunchConfiguration.java:703)

at org.eclipse.debug.internal.ui.DebugUIPlugin.buildAndLaunch(DebugUIPlugin.java:937)

at org.eclipse.debug.internal.ui.DebugUIPlugin$8.run(DebugUIPlugin.java:1141)

at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:54)

 

How can i determine if my JTAG Connection and DSP is working properly ???

I'm new in CrossCore , i've worked over years with the VDSP so i dont exactly know how to Setup

a custom board correctly. ???

 

regards

Outcomes