AnsweredAssumed Answered

Where is the Hardware Trace?

Question asked by devel on Sep 12, 2014
Latest reply on Oct 31, 2014 by devel

Hi

 

I am porting the project from 2008R1 to 2014R1-RC1.

 

linux config is:

CONFIG_SYSVIPC=y
CONFIG_HIGH_RES_TIMERS=y
CONFIG_IKCONFIG=y
CONFIG_IKCONFIG_PROC=y
CONFIG_LOG_BUF_SHIFT=14
CONFIG_BLK_DEV_INITRD=y
CONFIG_INITRAMFS_SOURCE="/home/devel/14-build-clean/output/images/rootfs.cpio"
CONFIG_INITRAMFS_COMPRESSION_GZIP=y
CONFIG_CC_OPTIMIZE_FOR_SIZE=y
# CONFIG_FUTEX is not set
# CONFIG_SIGNALFD is not set
# CONFIG_TIMERFD is not set
# CONFIG_EVENTFD is not set
# CONFIG_AIO is not set
CONFIG_EMBEDDED=y
# CONFIG_VM_EVENT_COUNTERS is not set
CONFIG_SLAB=y
CONFIG_MMAP_ALLOW_UNINITIALIZED=y
CONFIG_MODULES=y
CONFIG_MODULE_UNLOAD=y
# CONFIG_LBDAF is not set
# CONFIG_BLK_DEV_BSG is not set
# CONFIG_IOSCHED_DEADLINE is not set
# CONFIG_IOSCHED_CFQ is not set
CONFIG_PREEMPT_VOLUNTARY=y
CONFIG_BF537=y
CONFIG_BF_REV_0_3=y
CONFIG_BFIN_KERNEL_CLOCK=y
CONFIG_SCLK_DIV=5
CONFIG_NOMMU_INITIAL_TRIM_EXCESS=0
CONFIG_BFIN_GPTIMERS=m
CONFIG_C_CDPRIO=y
CONFIG_BANK_3=0x99B2
CONFIG_NET=y
CONFIG_PACKET=y
CONFIG_UNIX=y
CONFIG_INET=y
CONFIG_IP_PNP=y
# CONFIG_INET_XFRM_MODE_TRANSPORT is not set
# CONFIG_INET_XFRM_MODE_TUNNEL is not set
# CONFIG_INET_XFRM_MODE_BEET is not set
# CONFIG_INET_LRO is not set
# CONFIG_INET_DIAG is not set
# CONFIG_IPV6 is not set
# CONFIG_WIRELESS is not set
CONFIG_UEVENT_HELPER_PATH="/sbin/hotplug"
CONFIG_DEVTMPFS=y
CONFIG_DEVTMPFS_MOUNT=y
# CONFIG_FW_LOADER is not set
CONFIG_BLK_DEV_RAM=y
CONFIG_NETDEVICES=y
CONFIG_NET_BFIN=y
CONFIG_BFIN_MAC=m
# CONFIG_NET_VENDOR_BROADCOM is not set
# CONFIG_NET_VENDOR_INTEL is not set
# CONFIG_NET_VENDOR_MARVELL is not set
# CONFIG_NET_VENDOR_MICREL is not set
# CONFIG_NET_VENDOR_NATSEMI is not set
# CONFIG_NET_VENDOR_SEEQ is not set
CONFIG_SMC91X=y
CONFIG_SMSC911X=y
# CONFIG_NET_VENDOR_STMICRO is not set
# CONFIG_NET_VENDOR_WIZNET is not set
CONFIG_SMSC_PHY=y
# CONFIG_WLAN is not set
# CONFIG_INPUT_MOUSEDEV is not set
# CONFIG_INPUT_KEYBOARD is not set
# CONFIG_INPUT_MOUSE is not set
# CONFIG_SERIO is not set
# CONFIG_VT is not set
# CONFIG_LEGACY_PTYS is not set
# CONFIG_BFIN_DMA_INTERFACE is not set
# CONFIG_DEVKMEM is not set
CONFIG_SERIAL_BFIN=y
CONFIG_SERIAL_BFIN_CONSOLE=y
CONFIG_SERIAL_BFIN_UART0=y
CONFIG_SERIAL_BFIN_UART1=y
# CONFIG_HW_RANDOM is not set
CONFIG_GPIO_SYSFS=y
CONFIG_GPIO_GENERIC_PLATFORM=y
# CONFIG_HWMON is not set
CONFIG_WATCHDOG=y
CONFIG_BFIN_WDT=y
CONFIG_BACKLIGHT_LCD_SUPPORT=y
# CONFIG_HID_GENERIC is not set
# CONFIG_USB_SUPPORT is not set
CONFIG_RTC_CLASS=y
CONFIG_RTC_DRV_BFIN=y
# CONFIG_IOMMU_SUPPORT is not set
# CONFIG_FILE_LOCKING is not set
# CONFIG_DNOTIFY is not set
# CONFIG_INOTIFY_USER is not set
# CONFIG_NETWORK_FILESYSTEMS is not set
CONFIG_DEBUG_SHIRQ=y
CONFIG_DETECT_HUNG_TASK=y
# CONFIG_SCHED_DEBUG is not set
# CONFIG_DEBUG_BUGVERBOSE is not set
# CONFIG_FTRACE is not set
# CONFIG_DEBUG_VERBOSE is not set
CONFIG_DEBUG_MMRS=y
# CONFIG_DEBUG_BFIN_NO_KERN_HWTRACE is not set
CONFIG_EARLY_PRINTK=y
CONFIG_CPLB_INFO=y
# CONFIG_CRYPTO_ANSI_CPRNG is not set
# CONFIG_CRYPTO_HW is not set
CONFIG_CRC_CCITT=m

 

When it starts, it prints "Hardware Trace active and enabled". But when some app crashes, it just outputs only something like "SEGV" or "BUS". There is no hardware trace in /var/log/messages.

 

How do I get that trace with code addresses?

Outcomes