venkatrose

Hdmi cable detection and Defaule colour Pattern issue

Discussion created by venkatrose on Jul 4, 2013
Latest reply on Jul 16, 2013 by venkatrose

Hi Matt,

     I have configured the EDID settings for last time you mentioned   DOC-1745 .In this EDID  (device address:6C ) device registers details not mentioned in the "ADV7611 SOFTWARE MANUAL".Any document is their for to refer this EDID registers details.

 

If i connected hdmi cable from phone or laptop means RXA_5V comes properly.But other Signals not come.

CABLE_DET_A_RAW, IO, Address 0x6F[0] -> Raw status of Port A +5 V cable detection signal.

While i was reading that regisgter 0x6F i got 0x01-> Cable detected on Port A (high level on RXA_5V)

But clock lines from HDMI cable ( RXA_C,RXA_C-.) and  Data lines (RXA_0-,RXA_0,RXA_1-.RXA_1,RXA_2_,RXA_2 pins.) not come.

 

In ADV7611 i got following clocks after loaded our I2c Software

LLC=72.468 Mhz

VS=60Hz

HS=50.325KHz

DE=49.545kHz

 

After that i connected our LCD(1280x800) ,it will show only white Blank screen.

Another one method also  i was checked the  Default colour pattern .Following settings configured and check the Colour pattren ,but colour was not displayed our LCD that time also LCD will show only white Blank screen.

{0x44, 0xBF, 0x16 }, /*MAnual Free run color select */

{0x98, 0x04, 0x62 },

{0x44, 0xC0, 0x6a },

{0x44, 0xC1, 0xdd },

{0x44, 0xC2, 0xca },

 

i have attched my code please check this one and following issues are their.

 

 

 

 

How to check the default colour pattren in ADV7611. EDID all registers configuration manual is available or not

HDMI detection issue is their how to solve this one .

Thanks by,

Venkatesh.P

 

 

 

 

 

 

 

 

Thanks by,

Venkatesh.P

8050524718.

 

Attachments

Outcomes