AnsweredAssumed Answered

vat_file_io_adsp_bf609-cces run failed

Question asked by roilandtangyu on Jun 20, 2013
Latest reply on Jun 21, 2013 by roilandtangyu

when I try to run the vat_file_io_adsp_bf609-cces demo on BF609-ezkit board, the application failed at ConfigureSoftwareSwitches() functions, I found that when program try to call adi_twi_Write() function, the application will run failed. here is the error messages:

 

A fatal error or exception has occurred.

  Description:   A data CPLB miss has occurred without a corresponding CPLB entry.

  General Type:  RunTimeError

  Specific Type: DCPLBMissWithoutReplacement

  General Code:  0x8

  Specific Code: 0x320

  Error Value:   0x9149ff8c

  Error PC:      0xffa0de1c

 

Is it because of not correctly set the EZ-Board SWITCH SETTINGS? here is the demo "readme":

Hardware Setup:

===============

ADSP-BF609 EZ-Board SWITCH SETTINGS

-------------------------------

SW1:  1-ON 2-OFF 3-ON 4-OFF 5-ON 6-OFF 7-ON 8-OFF

SW2:  Boot mode rotary wheel in position 1(Flash boot)

SW3:  1-ON 2-OFF

SW4:  1-ON  2-OFF

SW5:  ALL OFF

SW6:  Press Button

SW7:  Press Button

SW8:  Press Button - Reset switch

SW9:  Rotary wheel

 

 

ADSP-BF609 EZ-Board JUMPER SETTINGS

-------------------------------

P1 : Not Connected (Default)

ZP1: Not Connected (Default)

P10: Connected (Default)

P11: Connected (Default)

P12: Connected (Default)

P13: Connected (Default)

P14: Connected (Default)

P15: Connected (Default)

P16: Not Connected (Default)

P17: Not Connected (Default)

 

I confused that if I need to press SW6 and SW7 button before i run the demo?

BTW:

I close the ENA_USBIO macro, and not use the ucosiii.


Outcomes