AnsweredAssumed Answered

Audio not working.

Question asked by roman3017 on Oct 28, 2012
Latest reply on Oct 29, 2012 by larsc

Following all of the instructions I got display over HDMI on TV but audio is not working. Is there any trick to it? Here are some outputs from the system:

 

root@linaro-ubuntu-desktop:~# aplay -l

aplay: device_list:252: no soundcards found...

root@linaro-ubuntu-desktop:~# aplay -L

null

    Discard all samples (playback) or generate zero samples (capture)

pulse

    PulseAudio Sound Server

root@linaro-ubuntu-desktop:~# cat /proc/asound/cards

--- no soundcards ---

root@linaro-ubuntu-desktop:~# lsmod

Module                  Size  Used by

ipv6                  300586  18

root@linaro-ubuntu-desktop:~# lspci

pcilib: Cannot open /proc/bus/pci

lspci: Cannot find any working access method.

root@linaro-ubuntu-desktop:~# lsusb

Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub

Bus 001 Device 002: ID 2222:3100 MacAlly

root@linaro-ubuntu-desktop:~# modprobe -l

kernel/crypto/crypto_algapi.ko

kernel/crypto/aes_generic.ko

kernel/crypto/rng.ko

kernel/crypto/krng.ko

kernel/crypto/ansi_cprng.ko

kernel/drivers/base/firmware_class.ko

kernel/drivers/scsi/scsi_wait_scan.ko

kernel/net/ipv4/ipip.ko

kernel/net/ipv4/tunnel4.ko

kernel/net/ipv6/ipv6.ko

kernel/net/ipv6/xfrm6_mode_transport.ko

kernel/net/ipv6/xfrm6_mode_tunnel.ko

kernel/net/ipv6/xfrm6_mode_beet.ko

kernel/net/ipv6/sit.ko

kernel/net/8021q/8021q.ko

root@linaro-ubuntu-desktop:~# uname -a

Linux linaro-ubuntu-desktop 3.3.0-01876-gff09395 #1 SMP PREEMPT Fri Oct 26 18:42:55 PDT 2012 armv7l armv7l armv7l GNU/Linux

Outcomes