ADG704 not work for photo diode switching

I try to use  ADG704 to switch 4 photo diodes. The anodes of the diodes are connected together and to the ground. The cathodes are connected to S1 to S4. D is the output and connected to a transimpedance amplifier (AD8616). The switch is working fine if I apply a 3V signal on each input (S1-S4). However if the signal source is changed to a photo diode, I get light signals at the output of the transimpedance amplifier with and without the diode channel being selected. It seems there is a cross talk or leakage current between the switches. According to the datasheets the leakage current should be less than 0.1nA and I am sure the photo current is much larger than that. Can some one explain to me why I  get signals even the photo diode is not connected?  

ADG704connection.pdf
Parents
  • 0
    •  Analog Employees 
    on Aug 2, 2018 4:38 PM
    This question has been assumed as answered either offline via email or with a multi-part answer. This question has now been closed out. If you have an inquiry related to this topic please post a new question in the applicable product forum.

    Thank you,
    EZ Admin
Reply
  • 0
    •  Analog Employees 
    on Aug 2, 2018 4:38 PM
    This question has been assumed as answered either offline via email or with a multi-part answer. This question has now been closed out. If you have an inquiry related to this topic please post a new question in the applicable product forum.

    Thank you,
    EZ Admin
Children
No Data