Output is not getting locked in PLL hmc765 evaluation board

I am  using HITTITE HMC765LP6CE(125536-3)  evaluation board with Hittite USB Interface(121726-2). The hardware setup is made as shown in the "User Manual - Software & Hardware Installation for all HMC PLLs & PLL with Integrated VCOs PDF" document. For testing purpose the register values are loaded as per the reference  provided in the GUI interface. No further change is made in the GUI.
 It is  observed that, output is not getting locked(in 20kHz span).

The same thing was observed on HMC830 evaluation board.

Please guide regarding the solution of the present problem, and necessary changes to be made.

Parents
  • 0
    •  Analog Employees 
    on Feb 3, 2017 1:53 AM

    Hi there,

    Not sure who Richard is...my name is Marty 

    I've attached the gerber files for the HMC765 evaluation board.For future reference, these files can sometimes be found be searching EZ or by visiting the Full Product Page for the model in question at Analog.com and scrolling down to the 'Discussions' section and clicking 'All HMC765 Discussions'. 

    Best Regards

    Marty

Reply
  • 0
    •  Analog Employees 
    on Feb 3, 2017 1:53 AM

    Hi there,

    Not sure who Richard is...my name is Marty 

    I've attached the gerber files for the HMC765 evaluation board.For future reference, these files can sometimes be found be searching EZ or by visiting the Full Product Page for the model in question at Analog.com and scrolling down to the 'Discussions' section and clicking 'All HMC765 Discussions'. 

    Best Regards

    Marty

Children
No Data