asm21k Error

I have old code being compiled with the asm21k.exe assembler that was working fine until about a week ago and it started giving me the following error:

Exiting due to signal SIGSEGV

General Protection Fault at eip=000011d54

eax=fffd0000 ebx=00000000 ecx=000002ab edx=fffd0000 esi=00001000 edi=00000009

ebp=00065cf8 esp=00065ce8 cs=01a7 ds=01af es=01af fs=017f gs=01bf ss01af

Call from traceback EIPs:

0x00011d54

0x00011cd1

0x00011e42

0x0000e1c4

0x0000c05e

0x00003911

0x000032c0

0x000015da

0x0000104b

Error(s) found when Pre-Processing

I haven't touched the code. It seems to be a Windows issue because it will run when I reboot in Safe Mode, but not otherwise. I manually disabled all of the Windows start up stuff manually and couldn't get it working.

Has anybody seen anything like this? I inherited this piece of code, so I don't know much about what it's trying to do.

Thanks for the help in advance.


Parents
  • 0
    •  Analog Employees 
    on Aug 2, 2018 4:52 PM
    This question has been assumed as answered either offline via email or with a multi-part answer. This question has now been closed out. If you have an inquiry related to this topic please post a new question in the applicable product forum.

    Thank you,
    EZ Admin
Reply
  • 0
    •  Analog Employees 
    on Aug 2, 2018 4:52 PM
    This question has been assumed as answered either offline via email or with a multi-part answer. This question has now been closed out. If you have an inquiry related to this topic please post a new question in the applicable product forum.

    Thank you,
    EZ Admin
Children
No Data