During connecting device USB logger shows two devices

Thanks for reply,

yes, i resolved that problem. I've corrected some stack functions couse of hwr problems which i found in 'Silicon Anomaly List'. But i've got another problem now (i think there is no neet to start another post ). During conecting device USB logger shows two devices. Fist is Unknown Device(1) and second is (correct) MyDevice(2) (see attachment). After plug, host sends some data to device 1 and then starts enumeration of proper device. Thats happen every time. I think that is related with some time periods of device respond, am i right? but i do not know where to look for errors cause communicationns works correct. Any ideas? Thanks for any help.

Regards,

Sebastian

attachments.zip
Parents
    •  Analog Employees 
    on Aug 31, 2011 12:52 AM over 9 years ago

    Communication can not start until host completely enumerates the device. Are you connecting the device directly to the host or via USB hub  or USB hardware analyzer ? Are you seeing multiple devices in the windows device manager as well? can you give us more information on the device (descriptor information)

Reply
    •  Analog Employees 
    on Aug 31, 2011 12:52 AM over 9 years ago

    Communication can not start until host completely enumerates the device. Are you connecting the device directly to the host or via USB hub  or USB hardware analyzer ? Are you seeing multiple devices in the windows device manager as well? can you give us more information on the device (descriptor information)

Children
No Data