[#4500] get netconsole working when doing net operations

Document created by Aaronwu Employee on Sep 25, 2013
Version 1Show Document
  • View in full screen mode

[#4500] get netconsole working when doing net operations

Submitted By: Mike Frysinger

Open Date

2008-10-13 03:44:42     Close Date

2009-01-09 04:03:20

Priority:

Medium     Assignee:

Mike Frysinger

Category:

N/A     Fixed In Release:

N/A

Found In Release:

N/A     Status:

Closed

Board:

N/A     Processor:

N/A

Silicon Revision:

    Resolution:

Fixed

Is the bug repeatable?:

N/A     

Summary: get netconsole working when doing net operations

Details:

 

netconsole seems to break when doing a tftp or ping

 

Follow-ups

 

--- Mike Frysinger                                           2009-01-09 04:03:20

2008.10 seems to work OK

 

$ ./netconsole bfin

NOTE: the interrupt signal (normally ^C) has been remapped to ^T

bfin> ping 192.168.0.2

Using Blackfin EMAC device

host 192.168.0.2 is alive

 

bfin> mw.b 0 ff 100

bfin> md.b 0 8

00000000: ff ff ff ff ff ff ff ff    ........

bfin> t 0 u-boot.bin

Using Blackfin EMAC device

TFTP from server 192.168.0.2; our IP address is 192.168.0.15

Filename 'u-boot.bin'.

Load address: 0x0

Loading: ############

done

Bytes transferred = 169224 (29508 hex)

bfin> md.b 0

00000000: 0e e1 ec 0f 4e e1 b0 ff    ....N...

 

 

 

    Files

    Changes

    Commits

    Dependencies

    Duplicates

    Associations

    Tags

 

File Name     File Type     File Size     Posted By

No Files Were Found

Attachments

    Outcomes