[#3834] saveenv command fails on svn head now

Document created by Aaronwu Employee on Sep 25, 2013
Version 1Show Document
  • View in full screen mode

[#3834] saveenv command fails on svn head now

Submitted By: Mingquan Pan

Open Date

2008-01-16 02:00:26     Close Date

2008-01-16 02:51:30

Priority:

Medium     Assignee:

Nobody

Category:

N/A     Fixed In Release:

N/A

Found In Release:

N/A     Status:

Closed

Board:

N/A     Processor:

N/A

Silicon Revision:

    Resolution:

Out of Date

Is the bug repeatable?:

N/A     

Summary: saveenv command fails on svn head now

Details:

 

saveenv command fails on svn head now from about Jan 11.

 

U-Boot 1.1.6-svn1085 (ADI-2007R2-pre) (Jan 11 2008 - 20:11:41)

 

CPU:   ADSP bf548-0.0 (Detected Rev: 0.0)

Board: ADI BF548 EZ-Kit board

       Support: http://blackfin.uclinux.org/

Clock: VCO: 525 MHz, Core: 525 MHz, System: 131 MHz

RAM:   64 MB

Flash: 32 MB

In:    serial

Out:   serial

Err:   serial

NAND:  256 MiB

Net:   LAN9x18 (0x118a0000) detected at 0x24000000

MAC:   00:11:22:33:44:55

I2C:   ready

Hit any key to stop autoboot:  0

bfin> save

Saving Environment to EEPROM...

Malloc for sector failed! done

 

Follow-ups

 

--- Mike Frysinger                                           2008-01-16 04:16:57

your u-boot is too old (svn1085) ... that issue has been fixed in newer versions

 

--- Mingquan Pan                                             2008-01-16 04:52:24

Yes, it is gone. The test machine failed to update by itself for this procedure

needs the function works.

 

 

 

    Files

    Changes

    Commits

    Dependencies

    Duplicates

    Associations

    Tags

 

File Name     File Type     File Size     Posted By

No Files Were Found

Attachments

    Outcomes