2008-09-08 23:49:29     when i use "fsload"in u-boot,it print "something is really wrong"

Document created by Aaronwu Employee on Sep 18, 2013
Version 1Show Document
  • View in full screen mode

2008-09-08 23:49:29     when i use "fsload"in u-boot,it print "something is really wrong"

weny zhang (CHINA)

Message: 61804   

 

I have a parallel nor flash,and i mount it as a jffs2 file system in /mnt/flash directory; I want to update uImage with tftp server.

 

First,I download the uImage direct to "/mnt/flash/ " then reboot the the board,it works ok.

 

senced,I download the uImage to the "/tmp/" directory ,then use "mv /tmp/uImage  /mnt/flash/" cmd  and reboot;It takes wrong,it shows :

 

icache_enable

U-Boot 1.1.6-svn (ADI-2007R1) (Sep  5 2008 - 04:29:38)

 

CPU:   ADSP BF537 Rev.: 0.2

Board: ADI BF537 stamp board

       Support: http://blackfin.uclinux.org/

Clock: VCO: 300 MHz, Core: 300 MHz, System: 100 MHz

SDRAM: 32 MB

FLASH:   4 MB

In:    serial

Out:   serial

Err:   serial

Net:    BF537 ETHERNET

I2C:   ready

Fpga alived!

Hit any key to stop autoboot:  0

monitor#fsload

### JFFS2 loading 'uImage' to 0x1000000

Scanning JFFS2 FS: . done.

something is really wrong

 

waiting for help!

TranslateQuoteReplyEditDelete

 

 

2008-09-09 00:14:58     Re: when i use "fsload"in u-boot,it print "something is really wrong"

Mike Frysinger (UNITED STATES)

Message: 61805   

 

upgrade to the latest release ... it will output a large dump message to assist in debugging

QuoteReplyEditDelete

Attachments

    Outcomes