2008-07-17 03:34:08     uboot on BF537 EZ-KIT LITE board failed....

Document created by Aaronwu Employee on Sep 18, 2013
Version 1Show Document
  • View in full screen mode

2008-07-17 03:34:08     uboot on BF537 EZ-KIT LITE board failed....

Guo Jiecheng (CHINA)

Message: 58989   

 

I build a uboot.hex file via "u-boot-1.1.6-2008R1.tar.bz2" and load it by the VDSP JTAG,  but it failed to run on my BF537 EZ-KIT LITE board, the serial port output nothing after power on.

 

ps: I had also tried the "u-boot-bf537-stamp-bypass-2008R1.bin", it also failed to run, is there something wrong with my BF537 EZ-KIT LITE board?

TranslateQuoteReplyEditDelete

 

 

2008-07-17 03:43:13     Re: uboot on BF537 EZ-KIT LITE board failed....

Mike Frysinger (UNITED STATES)

Message: 58990   

 

all the files posted are known to work.  if the bypass binary is not working for you, then it's most likely your hardware is not configured properly

 

please review the documentation:

http://docs.blackfin.uclinux.org/doku.php?id=hw:boards:bf537-stamp#setting_up_the_stamp_hardware

QuoteReplyEditDelete

 

 

2008-07-17 05:53:33     回复: Re: uboot on BF537 EZ-KIT LITE board failed....

Guo Jiecheng (CHINA)

Message: 59009   

 

Thank you very much, Mike

 

I got to see the lovely character from the serial port.

 

the default setting of sw16 in my borad is 1, the reference mannual of

BF537 EZ-KIT LITE also taught me to switch it to 1

 

I tried to switch it to 0 and it really do work.

 

Thanks

Attachments

    Outcomes