FAQ: [#6338] i2ctwi test failed to run on bf537-stamp(2010)

Document created by Aaronwu Employee on Sep 11, 2013
Version 1Show Document
  • View in full screen mode

[#6338] i2ctwi test failed to run on bf537-stamp

Submitted By: Vivi Li

Open Date

2010-11-11 02:03:39     Close Date

2010-11-11 22:20:24

Priority:

Medium     Assignee:

Vivi Li

Status:

Closed     Fixed In Release:

N/A

Found In Release:

2010R1     Release:

Category:

N/A     Board:

N/A

Processor:

BF537     Silicon Revision:

Is this bug repeatable?:

Yes     Resolution:

Fixed

Uboot version or rev.:

    Toolchain version or rev.:

2010r1-rc4

App binary format:

N/A     

Summary: i2ctwi test failed to run on bf537-stamp

Details:

 

i2ctwi test failed to run on bf537-stamp.

 

--

root:/> modprobe twi_smbus_test

TWI smbus api test

TWI_SMBUS_TEST.....[PASS]

root:/> twi_test 0x58 0x10

slave addr: 0x58

Case 1: Program with correct I2C_SLAVE_FORCE address

-----------------------------------------

local_cam_get_register: error sending register address 0x02: Input/output error

main: error: Fail to get data from register 2

 

root:/>

--

 

Follow-ups

 

--- Vivi Li                                                  2010-11-11 22:20:24

As lcd board is replaced with a newer version, correct slave address is changed

from 0x58 to 0x5e. Fixed in trunk and 2010r1 branch.

Close it.

 

 

 

    Files

    Changes

    Commits

    Dependencies

    Duplicates

    Associations

    Tags

 

File Name     File Type     File Size     Posted By

config.config.i2ctwi    application/octet-stream    48713    Vivi Li

config.linux.i2ctwi    application/octet-stream    37882    Vivi Li

Outcomes