[#5389] build pictureflow fails at branch head

Document created by Aaronwu Employee on Sep 4, 2013
Version 1Show Document
  • View in full screen mode

[#5389] build pictureflow fails at branch head

Submitted By: Mingquan Pan

Open Date

2009-07-23 06:31:18     Close Date

2009-08-16 17:45:43

Priority:

Medium High     Assignee:

Sonic Zhang

Status:

Closed     Fixed In Release:

N/A

Found In Release:

N/A     Release:

Category:

N/A     Board:

N/A

Processor:

BF548     Silicon Revision:

Is this bug repeatable?:

Yes     Resolution:

Fixed

Uboot version or rev.:

    Toolchain version or rev.:

09r1-rc9

App binary format:

N/A     

Summary: build pictureflow fails at branch head

Details:

 

build qt fails at branch head for both flat and fdpic format.

 

There are quite a few "unrecognized command line option" and missing head files.

 

The whole log and config file are attached.

 

 

Follow-ups

 

--- Sonic Zhang                                              2009-08-05 04:10:15

Fixed.

 

CONFIG feature "link_prl" includes a lot of X11 library link flags.

This is not applied under blackfin. So, remove it from blackfin qmake.conf.

 

Some funtions in QtGui lib depend on zlib and libpng. Blackfin toolchain asks

the link flags of zlib and libpng be put behind the link flag of QtGui lib,

otherwize link tool reports "symbol not found". LIBS macro in qmake

project file is always put before the link flags generated via CONFIG macro,

while QMAKE_LIBS_THREAD is on the contrary. So, hacking it via QMAKE_LIBS_THREAD

instead.

 

--- Mingquan Pan                                             2009-08-16 22:46:09

It builds ok now. Close.

 

 

 

    Files

    Changes

    Commits

    Dependencies

    Duplicates

    Associations

    Tags

 

File Name     File Type     File Size     Posted By

config.qt.flat    application/octet-stream    41450    Mingquan Pan

build_qt_flat_kernel_log.gz    application/x-gzip    174777    Mingquan Pan

Outcomes