[#4243] audio test fail in BF527-EZKIT

Document created by Aaronwu Employee on Aug 29, 2013
Version 1Show Document
  • View in full screen mode

[#4243] audio test fail in BF527-EZKIT

Submitted By: Vivi Li

Open Date

2008-07-15 06:38:15     Close Date

2008-07-21 06:27:36

Priority:

Medium     Assignee:

Cliff Cai

Status:

Closed     Fixed In Release:

N/A

Found In Release:

N/A     Release:

Category:

N/A     Board:

N/A

Processor:

N/A     Silicon Revision:

Is this bug repeatable?:

Yes     Resolution:

Fixed

Uboot version or rev.:

    Toolchain version or rev.:

08r1.5-13

App binary format:

N/A     

Summary: audio test fail in BF527-EZKIT

Details:

 

In BF527-EZKIT, run audio test.

When run command "vrec -w  -b 16 -s 8000 -t 5 |vplay", audio is repeated at the end.

 

And sometimes there is no sound when run following commands:

vrec -w -S -b 16 -s 44100 -t 5|vplay

vrec -w -S -b 16 -s 22000 -t 5|vplay

 

Follow-ups

 

--- Cliff Cai                                                2008-07-17 01:32:08

vrec/vplay will call hw_params several times to configure codec,and the codec

should be inactive during configuring,otherwise sometimes the configuring may

fail.

 

Cliff

 

--- Vivi Li                                                  2008-07-21 06:27:31

OK now. Close it. Thanks!

 

 

 

    Files

    Changes

    Commits

    Dependencies

    Duplicates

    Associations

    Tags

 

File Name     File Type     File Size     Posted By

No Files Were Found

Attachments

    Outcomes