[#4165] In 08r1 branch AD73322 sometimes has noises when 2 channels are both record and play

Document created by Aaronwu Employee on Aug 29, 2013
Version 1Show Document
  • View in full screen mode

[#4165] In 08r1 branch AD73322 sometimes has noises when 2 channels are both record and play

Submitted By: Vivi Li

Open Date

2008-06-13 08:05:33     Close Date

2008-06-27 06:02:56

Priority:

Medium     Assignee:

Cliff Cai

Status:

Closed     Fixed In Release:

N/A

Found In Release:

N/A     Release:

Category:

N/A     Board:

N/A

Processor:

N/A     Silicon Revision:

Is this bug repeatable?:

Yes     Resolution:

Fixed

Uboot version or rev.:

    Toolchain version or rev.:

08r1.5-11

App binary format:

N/A     

Summary: In 08r1 branch AD73322 sometimes has noises when 2 channels are both record and play

Details:

 

In console, we run command "arecord|aplay";

Telnet to the board and run another command "arecord -D plughw:0,2 |aplay -D plughw:0,2".

Sometitmes we got rhythmed beeps in card0,channel 2.

 

Follow-ups

 

--- Cliff Cai                                                2008-06-17 05:18:24

I made a mistake in capture's copy function...

fix it now.

 

 

Cliff

 

--- Vivi Li                                                  2008-06-27 07:02:58

We successfully record and play simultaneously in all 16 channels.

So close this bug.

Thanks!

 

 

 

    Files

    Changes

    Commits

    Dependencies

    Duplicates

    Associations

    Tags

 

File Name     File Type     File Size     Posted By

No Files Were Found

Attachments

    Outcomes