2010-06-11 03:44:57     libexpat not found and avahi

Document created by Aaronwu Employee on Aug 22, 2013
Version 1Show Document
  • View in full screen mode

2010-06-11 03:44:57     libexpat not found and avahi

Daniele Pagani (ITALY)

Message: 90262   

 

Dear sirs,

 

as in Message 89916: Avahi-daemon for uClinux,

 

I'm compiling Avahi-daemon under uClinux.

 

BF537, uClinux2009R1, toolchain-09r1.1-2, toolchain-uclibc-default-09r1.1-2

 

On my host machine, I have:

 

rpm -qa | grep libexpat

 

libexpat1-2.0.1-88.18.1

 

I follow the step described. For libdaemon all is ok.

 

Then, I select both libavahi and libexpat in "make menuconfig". Then make clean and make.

 

Then make vendor_staging_install.

 

In attachment the result.

 

Then, for compiling Avahi-0.6.19, I use:

 

./configure -host=bfin-uclinux -prefix=/lib/firmware --enable-expat=yes -disable-shared -enable-tests -disable-gdbm -disable-dbus -with-distro=none -disable-glib -disable-qt3 -disable-qt4 -disable-gtk -disable-doxygen-man-disable-doxygen-rtf -disable-doxygen-xml -disable-doxygen-chm -disable-doxygen-chi -disable-manpages CFLAGS="-DUCLINUX" LDFLAGS="-pthread" LIBDAEMON_CFLAGS=-I/home/blackfin/libdaemon-0.9/ LIBDAEMON_LIBS=/home/blackfin/libdaemon-0.9/libdaemon/.libs/libdaemon.a

 

 

In attachment the config.log.

 

Any suggestion?

 

Could be some conflicts with path of libexpat as described here?

 

  www.mail-archive.com/avahi@lists.freedesktop.org/msg01020.html

 

Regards,

 

Daniele.

 

make_vendor_staging_install

config.log

TranslateQuoteReplyEditDelete

 

 

2010-06-11 10:24:33     Re: libexpat not found and avahi

Daniele Pagani (ITALY)

Message: 90265   

 

Solved,

 

I need to use host=bfin-linux-uclibc in all steps, instead host=bfin-uclinux

 

Regards,

 

Daniele.

Outcomes