2009-08-12 09:34:07     Boa-0.94 cgi output problem

Document created by Aaronwu Employee on Aug 16, 2013
Version 1Show Document
  • View in full screen mode

2009-08-12 09:34:07     Boa-0.94 cgi output problem

Peter Gombos (HUNGARY)

Message: 78762   

 

Hi,

 

I use the trunk and I have a major problem using boa 0.94.

 

I run CGI scripts (microperl and shell scripts). Everything runs fine until the size of the cgi output less than 32k.

 

If the cgi script prints out more data, it stops responding and nothing happening. The boa stops itself too (I think it is waiting for the child process to finish)

 

If I kill the child process boa continues to run and I see some part of the output file.

 

The most simple way to test it to make a shell script which cat out a file many times.

QuoteReplyEditDelete

 

 

2009-08-12 12:20:34     Re: Boa-0.94 cgi output problem

Mike Frysinger (UNITED STATES)

Message: 78770   

 

does it crash ?  did you try increasing the stack size ?

QuoteReplyEditDelete

 

 

2009-08-12 15:09:48     Re: Boa-0.94 cgi output problem

Peter Gombos (HUNGARY)

Message: 78782   

 

It does NOT crash, just waiting.

 

How can I increase the stack size?

QuoteReplyEditDelete

 

 

2009-08-12 15:40:32     Re: Boa-0.94 cgi output problem

Peter Gombos (HUNGARY)

Message: 78784   

 

OK, I found it in the Makefile.

 

It is set to 64k. How much do you suggest? Double?

QuoteReplyEditDelete

 

 

2009-08-12 16:43:41     Re: Boa-0.94 cgi output problem

Mike Frysinger (UNITED STATES)

Message: 78786   

 

why dont you increase it and see if it makes a difference first

QuoteReplyEditDelete

 

 

2009-08-12 16:47:15     Re: Boa-0.94 cgi output problem

Peter Gombos (HUNGARY)

Message: 78787   

 

Because it is late night here. Tomorrow morning.

QuoteReplyEditDelete

 

 

2009-08-13 03:05:38     Re: Boa-0.94 cgi output problem

Peter Gombos (HUNGARY)

Message: 78801   

 

does it crash ?  did you try increasing the stack size ?

 

---

 

I've increased the stack size but nothing changed.

 

Here is my cgi script:

 

 

 

#!/bin/sh

 

echo "Content-type: text/plain; charset=UTF-8";

echo

echo

 

for i in 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

do

echo

echo

echo "############################ cycle $i ##################################"

echo

cat /home/httpd/2k_long_file

done

Attachments

    Outcomes