2009-07-09 03:33:30     It halts at "starting kernel at = 1000" at first poweron!

Document created by Aaronwu Employee on Aug 16, 2013
Version 1Show Document
  • View in full screen mode

2009-07-09 03:33:30     It halts at "starting kernel at = 1000" at first poweron!

joe huang (CHINA)

Message: 76945   

 

i just created a new vmImage(kernel) and jffs2 root filesystem it into my BF537.Itcann't  normally boot if that is first power on.It halts at "Starting kernel at = 1000" (see below),yet ,it's ok I boot it with uImage(kernel and ext2) first ,and than boot with vmImage(kernel),it  work good in the rest of times.

 

 

 

## Booting image at 01000000 ...

   Image Name:   Linux-2.6.19.3-ADI-2007R1-svn

   Created:      2009-07-07   5:43:21 UTC

   Image Type:   Blackfin Linux Kernel Image (gzip compressed)

   Data Size:    1129919 Bytes =  1.1 MB

   Load Address: 00001000

   Entry Point:  00001000

   Verifying Checksum ... OK

   Uncompressing Kernel Image ... OK

Starting Kernel at = 1000

 

Does anybody have an idea?

QuoteReplyEditDelete

 

 

2009-07-09 03:38:59     Re: It halts at "starting kernel at = 1000" at first poweron!

Mike Frysinger (UNITED STATES)

Message: 76947   

 

please do not post the same question multiple times.  presumably you only did it this time because your first post was to the wrong forum.

 

you probably misconfigured your kernel or bootargs or using the wrong image

 

please read the documentation:

  docs.blackfin.uclinux.org/doku.php?id=linux-kernel:debug:post_mortem

  docs.blackfin.uclinux.org/doku.php?id=uclinux-dist:images

QuoteReplyEditDelete

 

 

2009-07-14 05:08:26     Re: It halts at "starting kernel at = 1000" at first poweron!

joe huang (CHINA)

Message: 77196   

 

The answer is very irresponsible!

QuoteReplyEditDelete

 

 

2009-07-14 05:17:01     Re: It halts at "starting kernel at = 1000" at first poweron!

joe huang (CHINA)

Message: 77198   

 

The answer is very irresponsible.

 

Those links can not be opened at all.

QuoteReplyEditDelete

 

 

2009-07-14 05:20:08     Re: It halts at "starting kernel at = 1000" at first poweron!

Mike Frysinger (UNITED STATES)

Message: 77200   

 

work fine for me and everyone else.  fix your web browser.

 

you might also want to revise your responses if you expect assistance.

Attachments

    Outcomes