Help with AD2S1210

Couple of questions on the AD2S1210

I've assumed the convertor will run in 'default' configuration ..... i.e. I don't need to drive it with a processor to get simple A/B/NM signals out ??

Or does it still need some setup from a processor ??

So I've built a board, supplies are correct (as far as I can tell) but there's no EXE signals coming out.

Again I've assumed the EXE output would run with the power up reset defaults ?

Regards

Kevin

Parents
  • Hi Jgealon,

    Thanks for the reply,

    I have 5V on AVDD & DVDD and 3.3V on Vdrive.

    I've used a 8.192Mhz Xtal and it appears (with a scope) to be running at 8.192Mhz

    I've used the ADM6315 reset circuit and it appears to be high.

    I have no processor connected so have assumed the Excitation Frequency Register is set to the default value.

    I'm just building a test board with this chip alone to see if  I can get it working .... if not I don't know what else to do.

    Thanks for your help,

    Kevin

Reply
  • Hi Jgealon,

    Thanks for the reply,

    I have 5V on AVDD & DVDD and 3.3V on Vdrive.

    I've used a 8.192Mhz Xtal and it appears (with a scope) to be running at 8.192Mhz

    I've used the ADM6315 reset circuit and it appears to be high.

    I have no processor connected so have assumed the Excitation Frequency Register is set to the default value.

    I'm just building a test board with this chip alone to see if  I can get it working .... if not I don't know what else to do.

    Thanks for your help,

    Kevin

Children