AD7779 Not starting SD ADC

Hi,

Firstly i am sory for my english.

I am using  AD7779 for measurement DC current and voltage (very low voltage and current)

I am writing my library for AD7779 (using No-OS Driver).

I wrote and read internal register, I set internal register then i set SPI SLAVE mode for SD conversion but AD7779 not generated Dataready signal

then i read SPI SLAVE Bit , it seems not Slave mode. 

Is this the reason i can't read?

My config :

    sAD7779_Reg.Control_Mode            = AD7779_SPI_CTRL ;
    sAD7779_Reg.DOUT_FORMAT.CRC_ENABLE  = AD7779_DISABLE;                       AD7779_Set_CRC_State(AD7779_DISABLE);
    sAD7779_Reg.SPIMode                 = AD7779_INT_REG;                       AD7779_Set_SPI_Mode(AD7779_INT_REG);
    sAD7779_Reg.SAR_State               = AD7779_DISABLE;
    sAD7779_Reg.SAR_Mux                 = AUXAIN_AUXAIN_PM;
    
    
    AD7779_Set_CH_State(AD7779_ENABLE,AD7779_ALL);
    AD7779_Set_CH_Gain (GAIN1 ,AD7779_ALL);
    sAD7779_Reg.SampleRate              = 1000;                                 AD7779_Set_SampleRate(sAD7779_Reg.SampleRate);
    sAD7779_Reg.Ref_Type                = AD7779_EXT_REF;                       AD7779_Set_ExRef_State(AD7779_EXT_REF);
    sAD7779_Reg.PowerMode               = High_Resolution_Mode;                 AD7779_Set_PowerMode(High_Resolution_Mode);        
    AD7779_Set_CH_Gain_Corr(AD7779_ALL,1);
    AD7779_Set_CH_Offset_Err(AD7779_ALL,0);
    AD7779_Set_CH_Sync_Offset(AD7779_ALL,0);

    
    AD7779_Set_SPI_Mode(AD7779_SD_CONV);