HSC-ADC-EVALCZ + AD9272 trigger sync


Hi

I am following the steps that is on the document that I attached.

But the SPI Conteroller does not wirte the value to the board. (Every bits are 0 when I read even for the ChipID)

I activated the error massage, it shows the SPITransfer() error "The transfer bit did not get reset, Check encode". (I attached the screenshot)

Could you tell me what is the problem of write/read register function?

I am using "Octal_High_Speed_20151104_1315.bin" file for FPGA.

attachments.zip
Parents
  • 0
    •  Analog Employees 
    on Aug 5, 2016 10:14 PM

    Hi Younsu,

    So to make things clear to me. Were you able to get rid of the SPI transfer errors? or do you still see them after you changed to Synchronous mode?

    And as I mentioned to you before in a different reply that you have to set register 1, but 0, not register 6. So just try to write and read to register 1 in the FPGA since I am not sure if register 6 or register 0 are read only or not and you don't need to write to them anyway. Try register 1 and see if you can write to and read from it. If that doesn't work then we will have to check with the FPGA team.

    Regards

    Ashraf

Reply
  • 0
    •  Analog Employees 
    on Aug 5, 2016 10:14 PM

    Hi Younsu,

    So to make things clear to me. Were you able to get rid of the SPI transfer errors? or do you still see them after you changed to Synchronous mode?

    And as I mentioned to you before in a different reply that you have to set register 1, but 0, not register 6. So just try to write and read to register 1 in the FPGA since I am not sure if register 6 or register 0 are read only or not and you don't need to write to them anyway. Try register 1 and see if you can write to and read from it. If that doesn't work then we will have to check with the FPGA team.

    Regards

    Ashraf

Children
No Data