AD1937 with BF533

Hi, I´m using AD1937 codec with BF533 on my own board. The problem is that DAC is not working. Digital signals are ok but the analog out is always 1.5V. Could anybody suggest me what test could I do?

Thanks

Parents
  • Hi Coleman,

    I´m not using AD1937.

    I´m setting the register such as shown here:

    PLL_CLK0 = (0x01<<7)+(0x01<<2)

    PLL_CLK1 = default

    DAC0 = 0x00

    DAC1 = 0x01<<4 + 0x01<<5 + 0x01<<6

    DAC2 = 0x00

    DAC_MUTE = 0x00

    DAC1L_VOLUME=0x00

    DAC1R_VOLUME=0x00

    DAC2L_VOLUME=0x00

    DAC2R_VOLUME=0x00

    DAC3L_VOLUME=0x00

    DAC3R_VOLUME=0x00

    DAC4L_VOLUME=0x00

    DAC4R_VOLUME=0x00

    ADC0 = 0x00

    ADC1 = 0x00

    ADC2 = 0x01<< 3 + 0x01<<6 + 0x01<<7

    I´m using AD1937 as a master device: MCLK=256*fs, LRCLK=48kHz, BCLK=3,072MHz.

    I´m using a 12.88Mhz external oscillator.

    Thanks

Reply
  • Hi Coleman,

    I´m not using AD1937.

    I´m setting the register such as shown here:

    PLL_CLK0 = (0x01<<7)+(0x01<<2)

    PLL_CLK1 = default

    DAC0 = 0x00

    DAC1 = 0x01<<4 + 0x01<<5 + 0x01<<6

    DAC2 = 0x00

    DAC_MUTE = 0x00

    DAC1L_VOLUME=0x00

    DAC1R_VOLUME=0x00

    DAC2L_VOLUME=0x00

    DAC2R_VOLUME=0x00

    DAC3L_VOLUME=0x00

    DAC3R_VOLUME=0x00

    DAC4L_VOLUME=0x00

    DAC4R_VOLUME=0x00

    ADC0 = 0x00

    ADC1 = 0x00

    ADC2 = 0x01<< 3 + 0x01<<6 + 0x01<<7

    I´m using AD1937 as a master device: MCLK=256*fs, LRCLK=48kHz, BCLK=3,072MHz.

    I´m using a 12.88Mhz external oscillator.

    Thanks

Children
No Data