ADICUP3029 with ADT7420 is not running in Debug

Hello,

     I have not been able to Run ADICUP3029 with ADT7420 example noos exaple.

I had to create a folder that was not available C:\Users\Gustavo\cces\2.9.2\examples\eval-adicup3029_bsp_1.1.0\adt7420_example_noos\EVAL-ADICUP3029\cces\Debug\adt7420_example_noos

Here are the errors I'm getting

  • +1
    •  Analog Employees 
    on Jun 2, 2020 2:09 PM 6 months ago

    Moved to the microcontroller forum.

  • +1
    •  Analog Employees 
    on Jun 2, 2020 3:23 PM 6 months ago

    Hello,

    This is an error from the BSP not working optimally with the CMSIS pack. You can work around this if you go into the RTE -> Device -> ADuCM3029 folder and comment lines 44, 45, 46 and 47 from the startup_ADuCM3029.c file in that folder. Those are the redefinitions. Use the following picture for reference:

    The code should compile and work after.

    Regards,
    Andrei.

  • Hello Andrei,

       Thanks for your response. i commented out those lines but I'm still not able to compile and Debug.

    Here is a new error regarding Wifi.

    make: *** [Boards/EVAL-ADICUP3029/Examples/communication/wifi/mqtt_publisher/Accelerometer/adxl362/noos/mqtt_publisher_adxl362.o] Error 1

    fatal error: framework/noos/adi_wifi_noos.h: No such file or directory

    Description    Resource    Path    Location    Type
    fatal error: framework/noos/adi_wifi_noos.h: No such file or directory    mqtt_publisher_adxl362.h    /adt7420_example_noos/Boards/EVAL-ADICUP3029/Examples/communication/wifi/mqtt_publisher/Accelerometer/adxl362/noos    line 12    C/C++ Problem

  • 0
    •  Analog Employees 
    on Jun 3, 2020 10:01 AM 6 months ago in reply to garciag

    Hello,

    The wifi should not be part of the project. Have you changed anything in the system.rteconfig file?

    I recommend trying to import the project again in a different workspace and using the previous guideline to build it. It should work without changing anything else.

    Let me know how it goes.

    Regards,
    Andrei.

  • Thanks Andrei,

        Yes, the system.rteconfig file was different.

    I imported the project again, commented out the lines 44 trough 47 of startup_ADuCM3029.c and the compiled ok.

    The problem I'm getting now is trying to Run the Debug, here is the error:

    embedded:startup.tcl:60: Error: Can't find C:/Analog Devices/CrossCore Embedded Studio 2.6.0/ARM/openocd/share/openocd/scripts/interface/cmsis-dap.cfg
    in procedure 'script'
    at file "embedded:startup.tcl", line 60

    Regards,

    Gustavo G