offset problem of AD8629 OPAMP

Dear Sir/Madam,

Our customer have met one trouble as following.

(This discuss came from another sled cause my miss understood)

On my enclosed schematic Fig-1.pdf,

step-1 power off and keep waiting around 30 sec

step-2 power on

step-3 around 90msec offset voltage appear at out-1 pin

step-4 power off and on but the 90mV offset is not cleared

Also refer to my enclosed time chart "tme chart when power off and on.pdf".

note

*1 ; 30sec is not certainly.

*3 ; in some cases, it return to expected value

After once this trouble happen, out-2 is up and dowm on offset voltage 900mV(x10 gained value)

 

When we work with above action, does your AD8629 do such a motion?or not.

If he replace the thermopile(TP) to fixed resister 175kohm, then the result was same.

Please advice us before your holiday!!

Thank you in advance Kaos

attachments.zip
Parents
  • 0
    •  Analog Employees 
    on Aug 2, 2018 3:18 PM
    This question has been assumed as answered either offline via email or with a multi-part answer. This question has now been closed out. If you have an inquiry related to this topic please post a new question in the applicable product forum.

    Thank you,
    EZ Admin
Reply
  • 0
    •  Analog Employees 
    on Aug 2, 2018 3:18 PM
    This question has been assumed as answered either offline via email or with a multi-part answer. This question has now been closed out. If you have an inquiry related to this topic please post a new question in the applicable product forum.

    Thank you,
    EZ Admin
Children
No Data