Missing device attributes after update of PLUTO

Hello all,

I finally got a copy of Matlab and wanted to do some of those experiments with my PLUTO SDR. I set it up on my Ubuntu 18.04 system, and when plugged in the info page said the firmware was out of date (I still had 0.22, current is 0.30). I grabbed the firmware, did the whole copy and eject thing, waited for the device to finish updating and then tried out the iio commands to verify it was up to date. I ran into some problems:

$ iio_info -s
Library version: 0.10 (git tag: v0.10)
Compiled with backends: local xml ip usb serial
Available contexts:
        0: 0456:b673 (Analog Devices Inc. PlutoSDR (ADALM-PLUTO)), serial=104473222a870007f4ff2600d542d5b968 [usb:1.15.5]

$ iio_info -n 192.168.2.1 |grep device
WARNING: Unknown children 'buffer-attribute' in <device>
WARNING: Unknown children 'buffer-attribute' in <device>
WARNING: Unknown children 'buffer-attribute' in <device>
WARNING: Unknown children 'buffer-attribute' in <device>
WARNING: Unknown children 'buffer-attribute' in <device>
WARNING: Unknown children 'buffer-attribute' in <device>
IIO context has 5 devices:
        iio:device0: adm1177
        iio:device1: ad9361-phy
                18 device-specific attributes found:
                                attr  2: dcxo_tune_coarse ERROR: No such device (-19)
                                attr  4: dcxo_tune_fine ERROR: No such device (-19)
        iio:device2: xadc
                1 device-specific attributes found:
        iio:device3: cf-ad9361-dds-core-lpc (buffer capable)
        iio:device4: cf-ad9361-lpc (buffer capable)
                                attr  3: samples_pps ERROR: No such device (-19)
                                attr  3: samples_pps ERROR: No such device (-19)


$ iio_info -u usb:1.15.5 |grep device
WARNING: Unknown children 'buffer-attribute' in <device>
WARNING: Unknown children 'buffer-attribute' in <device>
WARNING: Unknown children 'buffer-attribute' in <device>
WARNING: Unknown children 'buffer-attribute' in <device>
WARNING: Unknown children 'buffer-attribute' in <device>
WARNING: Unknown children 'buffer-attribute' in <device>
IIO context has 5 devices:
        iio:device0: adm1177
        iio:device1: ad9361-phy
                18 device-specific attributes found:
                                attr  2: dcxo_tune_coarse ERROR: No such device (-19)
                                attr  4: dcxo_tune_fine ERROR: No such device (-19)
        iio:device2: xadc
                1 device-specific attributes found:
        iio:device3: cf-ad9361-dds-core-lpc (buffer capable)
        iio:device4: cf-ad9361-lpc (buffer capable)
                                attr  3: samples_pps ERROR: No such device (-19)
                                attr  3: samples_pps ERROR: No such device (-19)
$

As you can see  I'm not getting nice clean outputs from the command. When I downloaded the firmware and unzipped it there are several parts, I only copied over the pluto.frm file and didn't change anything else. Am I missing some additional configuration data I should have copied?

Thanks for any help,

--Chuck